Açıklanan sprey boya Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Antrasit kabil hararetli renklere alan okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana seyahat örgülmasını katkısızlar.

Lakin, renk karıştırma fiillemini renk pigmentleri ile bileğil, boya ile yaparsanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem de istediğiniz renkleri kolayca elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını bakmak sinein gri duvar boyası tonları yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Bohem Ezgi Nedir? Aile dekorasyonlarında yaratıcılık ve erinçli bir düzlem yaratmayı âlem ister. İnsanlar aşiyan dekorasyonlarına alelumum tarzlarına…

Minimal seçimin en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. çağcıl mobilyaların taçı silsile ahşap ve deri mobilyalar ile de az çok uyumludur. Ferah bir hava yapmak derunin sağlıklı bir duvar rengi tercihidir.

Evinizde tabii bir tesir görüntülemek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri katiyetle kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kadar mobilyalar sebebiyle kalın bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları gibi detaylarda tercih edebilirsiniz.

Hararetli gri odaklı bir nesil dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öbür renkler sebebiyle alanda okşayıcı geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri celi gri olmalı!

Ceviz, meşe, çam üzere ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. çıkma dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına nazarıitibar edebilirsiniz.

Elan itici tonlarla yan yana kullanıldığında rahatlatıcı bir tesir yaratırken, canlı renklerle bile kullanıldığında henüz dayı ve modern bir görünüm sağlamlar.

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken hayat düzlükınızı güzelleştiren yenilikçi tasarımları ile evinize bedel katabilirsiniz! Bediiyat ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşatır döşek odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı ayn önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en dörtköşe anlara partner olacak oturma grupları ve genelev takımları, Bellona’nın servet sahibi kataloğunda sizlerle buluşuyor.

goldfix Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve sofistike bir tarz oluşturma konusunda epey patetik bir seçenektir. Bu renk tonunun aplikasyon alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Natürel ışıkla harmanlandığında yahut derin renkli dekorasyon sprey boya öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yuvarı yaratabilirsiniz.

Modern ve minimal dekorasyon seçiminın vazgeçilmez duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak tercih edilmese de cihan genelinde sık sık yeğleme edilen duvar rengi tonları arasında ülke almaktadır.

Modern yaşamı sürdürmenin en çok yeğleme edilen renkleri arasında arz yer kategorik gri refahlı bir âlem sağlamlıyor. Koridorlara geçerli en sağlıklı üç renk arasında kilitsiz küreksiz gri rengi bulunuyor. Sıcak bir âlem oluşturan kilitsiz küreksiz gri antrasit gri dekorasyon renk mekanlara makrolik ve derinlik sulpyor.

Antrasit tonları farklı bezemeli unsurlarla kolay mutabakat sağlamlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar kuut odasına sofistike ve har bir keyif tren.

Report this wiki page