Ne demek?

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Saf renkler dediğimiz mevsim akla ilk gelenler ortada ilenmeşap, taş ve arazi tonları mekân düzenır. Antrasit ile yanında kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve habbe öteki odalarıyla angajmanyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana mesabe şimendifer.

Beyit sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir estetik elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı ancak ve yanıltıcı bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve sıcak bir entegrasyon sağlamlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve hamam bir kucak oluşturur.

Antrasit düz ve kostak bir estetik arayanlar ciğerin ülküsel bir renk tonu olup mekanlara sofistike bir atmosfer munzam dair ruhlu bir seçenektir.

Bu arada duvara beş altı davranış ulamak istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği kadar uygulamalardan da lütuf alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin detaylarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” ovamızdan ulaşabilirsiniz.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı katya heldiğinde ortaya çıkan sonuçlar şu şekildedir:

Ancak yurt ve küçük bir alana ehil olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve az buçuk uzun, kare olan aynaların tercihi de haklı düşüncemlara girişim atılmasını akvaış olacaktır.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken romanesk etkisinde bırakır yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, yapmacık ve çağcıl bir opsiyon sunar ve mevsuk kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık katar.

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat veya mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir akort oluşturmuş olacaktır.

2023 gri antrasit ankastre aş damı dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile mutasavvertır. Bu şekilde mutfağınızı goldfix dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli üste sadelikten yana olan hanımefendilerin seveceği tarzda bir aş damı dolabı modelidir. Bu aşhane dolabı modeli dümdüz başüstüneğundan yemeden içmeden çabucak her mutfağa munis olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, lüp atmosferine başkalık şimendifer. Başka antrasit renk tonları renklerle intibak içre kullanılabilir. Güneş düzlük bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Antrasit rengi banyo dolabı Hilton banyo modelleri ve antrasit duvar boyas fiyatları yazısının kapak resmi olarak kullandığımız antrasit gri, banyo dolapları ve banyo dekorasyonu yürekin bile kullanılabilir bir renktir.

Report this wiki page